nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Restaurant

Hotelul EMD dispune de o eleganta sala de evenimente avand o capacitate maxima de 120 locuri, in care se pot organiza evenimente speciale intr-un loc linistit, relaxant, unde arta culinara si serviciile de inalta clasa se imbina intr-un mod unic pentru business lunch, cine festive, ori mese intr-o atmosfera idilica, cocheta si intima.  

Meniul este diversificat si indeplineste toate dorintele culinare. Se pot savura preparate traditionale romanesti si internationale. La toate acestea se adauga bauturi fine si vinuri de colectie.

 

SERVICII EVENIMENTE PRIVATE

Orice eveniment privat merita o atentie deosebita. Este un principiu aplicat de fiecare data la organizarea unei mase festive sau a unei perteceri private. Punctul forte este atentia la detalii. Fiecare client este tratat cu toata seriozitatea, pentru ca el si invitatii lui sa fie multumiti in totalitate de serviciile oferite.


SERVICII EVENIMENTE CORPORATE

EMD organizeaza conferinte si intalniri de afaceri, training-uri, team building-uri, receptii, cocktail-uri, lansari de servicii si produse, congrese, seminarii, prelegeri, târguri interne de prezentare, conferinte de presa. Salile, cu atmosfera discreta si confortabila, sunt dotate cu toate echipamentele specifice.
Experienta si seriozitatea echipei sunt garantii pentru o organizare de exceptie, care nu face niciun rabat de la standardele cele mai inalte.
Pozitionarea centrala si totodata retrasa, aproape de toate punctele-cheie ale orasului, face din EMD Hotel cel mai bun loc pentru astfel de evenimente.
Asadar, EMD Hotel are toate atuurile necesare gazduirii si organizarii evenimentelor corporate de cea mai inalta clasa.