nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Despre noi

Este un privilegiu sa spunem “Bine ati venit la EMD Bacau!”

EMD BACAU este clasificat 4 stele si a fost deschis in 2010.

Complexul hotelier cuprinde un hotel, un restaurant si un centru SPA cu dotari moderne, care ofera oaspetilor arta relaxarii supreme. Este locul ideal pentru calatoriile de afaceri si de placere. EMD Hotel dispune de 14 spatii de cazare: camere single, camere duble, garsoniere si apartamente. Accentul cade pe mobilierul modern, intimitatea salilor de baie stilate si unicitatea fiecarui decor.
Complexul este ideal localizat în raport cu rutele de comunicatie. Se afla la numai 100 de metri de cel mai important drum european din aceasta parte a tarii, care leaga orasele Bucuresti si Iasi. De la hotel se poate ajunge cu masina în 15 minute la Aeroportul International „George Enescu” Bacau, în 10 minute la Gara Bacau si în 5 minute în centrul Bacaului.
Amplasarea centrala nu inseamna insa zgomotul orasului, pentru ca EMD Hotel este pozitionat intr-o oaza de liniste, pe un domeniu privat.
Personalul EMD Bacau sta la dispozitia oaspetilor 24 ore din 24, pentru a face orice sejur cat mai placut.
Profesionalismul si amabilitatea personalului, in combinatie cu pozitionarea excelenta fac din acest complex hotelier unul de top.

EMD Hotel, o decizie excelenta in calatoria ta.